Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı ve Temel Dinî Bilgiler Derslerini Seçme Zamanı!

Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin Hayatı ve Temel Dinî Bilgiler Derslerini Seçme Zamanı!

Genel Müdürümüz Mehmet Nezir Gül yaptığı açıklamada; "Dersimi Seçiyorum, Hakkımı Kullanıyorum" sloganıyla öğrenci ve velileri "Kur'an-ı Kerim", "Peygamberimizin Hayatı" ve "Temel Dinî Bilgiler" seçmeli derslerini tercih etmeye davet etti. 

12.01.2023 167

Din, ahlâk ve değerler alanındaki "Kur'an-ı Kerim", "Peygamberimizin Hayatı" ve "Temel Dinî Bilgiler" seçmeli dersleri, öğrencilerin dinî duygu ve davranış gelişimde çok önemli katkılar sunuyor.

Din Öğretimi Genel Müdürümüz  Mehmet Nezir Gül yaptığı yazılı açıklamada; öğrenci ve velilerin ders seçimi dönemini ihmal etmemeleri gerektiğini ifade ederek "din, ahlâk ve değerler alanı"ndaki seçmeli derslerin, öğrencilerin dinî duygu ve davranış gelişimde çok önemli katkılar sunduğunu belirtti.

"Dersimi Seçiyorum, Hakkımı Kullanıyorum"
Seçmeli dersler tercih sürecinde öğrenci ve velilerin haklarını kullanmalarının önemini hatırlatan Gül açıklamasında; Din, Ahlak ve Değerler Alanındaki "Kur'an-ı Kerim", "Peygamberimizin Hayatı" ve "Temel Dinî Bilgiler" derslerini, "Dersimi Seçiyorum, Hakkımı Kullanıyorum" sloganıyla öğrencileri bu dersleri seçmeye davet etti. 

12-01-2023